MO*veiling brengt 466 euro op

Van 8 tot 18 december kon je op onze website terecht voor een unieke fotoveiling ten voordele van het hulpfonds SOS Stop Seksuele Terreur in Oost-Congo. De veiling levert een bedrag van 466 euro op.
  • Haran Op de foto van Haran in India werd het meest geboden, de uiteindelijke biedprijs voor het beeld bedraagt 102 euro. Haran
Er kon op tien foto’s uit MO*magazine geboden worden op eBay. Het startbod lag telkens op 50 euro. Op de foto van Haran in India werd het meest geboden, de uiteindelijke biedprijs voor het beeld bedraagt 102 euro. Alles samen gaan acht van de tien foto’s de deur uit voor een totaal bedrag van 466 euro.
Het geld zal na de kerstvakantie integraal overgemaakt worden aan het hulpfonds SOS Stop Seksuele Terreur in Oost-Congo (www.sosoostcongo.be). De middelen die het hulpfonds inzamelt, worden geïnvesteerd in projecten die zorgen voor medische, psychische en sociale hulp en rechtsbijstand aan de slachtoffers van de seksuele terreur.
MO* bedankt alle mensen die van deze veiling een succes hebben gemaakt en hoopt dat hiermee een bescheiden bijdrage geleverd wordt om iets te doen aan de problematiek van seksuele terreur in Oost-Congo.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.