MO* organiseert fotoveiling voor Oost-Congo

MO* organiseert een fotoveiling ten voordele van het hulpfonds ‘SOS Stop Seksuele Terreur in Oost-Congo’, dat middelen investeert in projecten die zorgen voor medische, psychische en sociale hulp en rechtsbijstand aan de slachtoffers van de seksuele terreur in Oost-Congo.
  • Dieter Telemans De foto van Dieter Telemans in de Democratische Republiek Congo is Dieter Telemans
Naar schatting zijn elk jaar 60.000 burgers in Oost-Congo het slachtoffer van de meest wreedaardige seksuele foltering. Vrouwen, kinderen en soms ook mannen worden er al minstens tien jaar het slachtoffer van brutale verkrachtingen en seksuele verminking door gewapende groepen. Hulporganisaties spreken van een humanitaire catastrofe.
Op onze site kan je 10 mooie, aangrijpende en beklijvende foto’s zien die ooit in MO*magazine hebben gestaan. Het is het werk van 10 topfotografen uit binnen- en buitenland. De foto’s werden op groot formaat afgedrukt en op een stijlvolle metalen drager gemonteerd. Een origineel eindejaarsgeschenk, ideaal om op te hangen op een opvallende plek op uw kantoor, in uw woonkamer of ergens anders.

Veiling op eBay


Eén of meerdere foto’s kunnen in uw bezit komen als u meedoet aan de veiling. Door op de foto van uw keuze te klikken, komt u op een aparte webpagina op eBay. Daar kan u een bod plaatsen. Het startbod bedraagt €50. De veiling loopt gedurende tien dagen. De persoon die het hoogste bod gedaan heeft, zal persoonlijk gecontacteerd worden voor verdere afspraken i.v.m. betaling en afhaling/verzending. 
De totale opbrengst van de veiling wordt door MO* doorgestort op het rekeningnummer (http://www.sosoostcongo.be/node/6) van ‘SOS Stop Seksuele Terreur in Oost-Congo’.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.