MO*auteurs

MO*redactie

De redactie van MO* vormt het hart van MO.be. De specialisaties van de leden van deze kleine ploeg vullen elkaar thematische en geografisch perfect aan.

Hoofdredacteur MO*

Jago Kosolosky (°1991) staat sinds 1 augustus 2020 aan het hoofd van MO* en MO.be. Hij volgde Gie Goris op, hoofdredacteur van MO* van bij het ontstaan van de publicatie in 2003.

Latijns-Amerika, Afrika, veiligheid & georganiseerde misdaad

Arne volgt voor MO* Latijns-Amerika en Afrika met een speciale focus op veiligheid, georganiseerde misdaad en grondstoffen.

Globalisering, wereldpolitiek, Oost-Azië

John Vandaele bericht over de sociale, ecologische, economische en bestuurlijke aspecten van globalisering.

Europese Unie en Oost-Europa

Pieter Stockmans volgt het mondiale optreden van de Europese Unie, het Europese vluchtelingenbeleid, de evoluties in Midden-Europa en de regio ten oosten van de EU.

Midden-Oosten & migratie

* senior writer bij MO*
* expertise: Midden-Oosten & migratie

Diversiteit en Noord-Afrika

Samira Bendadi schrijft voor MO* over minderheden en migratie in de samenleving en de regio Noord-Afrika.

Contact: samira.bendadi@mo.be

Digitaal redacteur

Justine Corrijn (zij/haar) is een ontwerpster met een passie voor onderzoeksjournalistiek.

Communicatieverantwoordelijke & redactiesecretaris

Jan Buelinckx werkt bij MO* als communicatieverantwoordelijke en redactiesecretaris.

Webredacteur

Kilian werkt als webredacteur voor de website van MO* en houdt mee een oogje in het zeil om de website op technisch en inhoudelijk vlak draaiende te houden.

Eindredacteur en freelance journalist

Tom Claes is eindredacteur en journalist. Hij volgt de ontwikkelingen in de Hoorn van Afrika en focust in het bijzonder op de thema’s identiteit, conflict en ongelijkheid.

MO*columnisten

De diverse ploeg MO*columnisten kijkt met een scherpe blik vanuit verrassende perspectieven naar de actualiteit en onze maatschappij.

MO*ontwikkelaars

De MO*ontwikkelaars zijn academici en experts met bewezen competentie die duiding geven bij en commentaar op ontwikkelingssamenwerking.

MO*bloggers

De MO*bloggers zijn ontwikkelingswerkers, langetermijntrekkers, durvers, academici, studenten en al dan niet tijdelijke emigranten die schrijven over hun ervaringen, impressies, bedenkingen en avonturen in de wereld. Ook interesse om te bloggen? Neem contact met ons op!

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.