Feest in't Park focust op duurzaam stedelijk noord-zuidbeleid

Feest in ‘t Park is door de jaren heen het feestelijk uithangbord van het Brugse noord-zuidbeleid geworden. De organisatoren van het festival, de Brugse Derde Wereldraad en het Stedelijk Wereldcentrum willen met dit festival hun engagement voor een duurzaam noord-zuidbeleid in de kijker zetten.
Een duurzaam stedelijk noord-zuidbeleid wil volgens de organisatoren niet alleen de Brugse bevolking gevoeliger maken voor de leefomstandigheden in het Zuiden. Het streeft er vooral naar die gevoeligheid om te zetten in actie, zodat iedereen kan meewerken aan de opbouw van een solidaire mondiale samenleving.
Feest in ‘t Park is dan ook een moment om dat noord- zuidbeleid op een gezellige en interactieve manier te vertalen naar een gevarieerd en geïnteresseerd publiek. Mondiale infostands, workshops, kinderanimatie en optredens zorgen ervoor dat de mensen op zaterdag 30 juni zich eventjes letterlijk ‘wereldburger’ zullen voelen.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.